Senzori, traductoare si, controlere

Diferite tipuri de senzori si elemente de camp: senzori de temperatura, senzori de umiditate, controlere de camera, termostate, higrostate, termoregulatoare, presostate etc.

Toate produsele

Termostate si umidostate electromecanice

Termostate si umidostate electromecanice pentru camera, tubulatura, exterior sau de imersie si echipamente dedicate (cazane, industriale etc.)

Toate produsele

Controlere pentru CTA

Controlere universale configurabile care pot fi utilizate intr-un BMS pentru controlul CTA-urilor, incalzirii, ventilatiei si a aerului conditionat. Setul generos de scenarii cu care vin controlerele asigura o instalare si configurare facila.

Toate produsele

Servomotoare pentru clapete de aer

O gama completa de servomotoare pentru clapete de aer. Servomotoare rotative si lineare, cu sau fara arc de revenire, alimentate la 24V, 230V sau 24..230V. Control on/off, in 3 puncte (flotant) sau semnal 0(0.5)..10V, 0(2)..10V si 4..20mA.

Toate produsele

Robinete cu servomotor

Vane si robinete servomotorizate in diverse forme constructive (cu bila, cu ventil, fluture) pe 2 si 3 cai, pentru control, inchidere, amestec si deviere. Actionari alimentate la 24V sau 230V cu diverse semnale de control, timpi de actionare si grade de protectie.

Toate produsele

Ventilatoare casnice si comerciale

Ventilatoare pentru aplicatii casnice si comerciale, ventilatoare de baie si bucatarie, spatii mici si medii, restaurante, depozite, spatii comerciale.

Toate produsele

Solutii ATEX

Servomotoare pentru clapete de aer si robinete, senzori si traductoare in constructie ATEX.

Toate produsele